You are currently viewing DTS Finland ja HappyFields-tuoteperhe

DTS Finland ja HappyFields-tuoteperhe

  • Artikkelin kategoria:Yleinen

DTS Finland on Digi Toilet Systems Oy:n markkinointiin erikoistunut aputoiminimi. Toukokuusta 2020 lähtien DTS Finlandin tuottamat kotimaiset kierrätyslannoitteet ja -maanparannusaineet ovat kuuluneet HappyFields-tuoteperheeseen. HappyFields-logo kertoo, että tuote on valmistettu Digi Toilet Systems Oy:n mikrotermisellä menetelmällä, ja se on turvallinen ja lisäaineeton kierrätyslannoite. Samalla se on takuu siitä, että tuote on 100% kotimainen.

HappyFields-tuoteperheen lannoitteet ja maanparannusaineet edustavat lannoituksen uutta aikakautta. Nämä tuotteet edistävät kasvualustan hyvinvointia samalla, kun ne toimivat lisäravinteena kasveille. Ne sisältävät runsaasti orgaanista ainesta, joka edistää elintärkeiden maaperämikrobien toimintaa. Mikrotermisessä lopputuotteessa on hitaasti liukenevia, pitkäkestoisia ravinteita, jotka takaavat hyvän ja tasaisen kasvun koko kesäksi. Näin toimiessaan ne helpottavat myös puutarhurin arkea; yksi lannoituskerta kesässä riittää.

KESTO Kananlanta

Kasvukauden 2020 lannoitemarkkinoille DTS Finland on tuottanut HappyFields KESTO Kananlannan. KESTO on ilman lisäaineita rakeistettu ravinteikas eläinpohjainen lannoitevalmiste. Nimensä mukaisesti KESTO Kananlanta on parhaimmillaan, kun se sijoitetaan lannoitettavien kasvien läheisyyteen tehtyyn kuoppaan. Kuoppa täytetään rakeilla ja pinta peitetään mullalla. Kasvi kasvattaa juuria lannoiterakeita kohti ja saa sieltä tasaisesti ravinteita koko kasvukaudelle. Tuote on ostettavissa DT- keskuksen nettimyymälästä ja sitä tullaan esittelemään pienimuotoisissa puutarhatapahtumissa kesän aikana. Mikäli haluat meidät esittelemään uutta tuotettamme tapahtumaasi, ota yhteyttä ja sovitaan sopiva aika.

Kasvatuskokein osoitettua kasvunvoimaa

HappyFields tuotteiden laatu ja puhtaus testataan aina lannoitelainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Analytiikan lisäksi tuotteilla tehdään myös pienimuotoisia kasvatuskokeita. Kasvatuskokeiden avulla varmistetaan tuotteen soveltuvuus eri kasvilajeille ja saadaan hyvä pohja käyttöohjeille. KESTO Kananlantaa on myös yhteistyötilamme pellolla lannoittamassa rehukauraa. Näin saamme hyvää vertailuaineistoa kierrätyslannoitteiden ja mineraalilannoitteiden kasvuvoimasta ihan peltomittakaavassa.

Peltojen ja puutarhurien iloisuus ei ole pelkää puhetta. HappyFields-tuotteista kerätään käyttäjäkokemuksia ja kierrätyslannoitteiden suosion halutaan perustuvan nimenomaan käyttäjien tyytyväisyyteen. Paikallisen toimijan on helppo olla yhteydessä asiakkaisiinsa ja näin saamamme palautekin on suoraa. ”Lannoitelaatikossamme on kirje, jossa kiitämme ostajaa hyvästä päätöksestä tukea kotimaista lannoitetuotantoa ja pyydämme samalla palautetta tuotteestamme.” kertoo Raini Kiukas, HappyFields tuoteperheen kehittäjä.

Konttikäymälän kehitystyö etenee

Digi Toilet Systems Oy:n iTOA®- konttikäymälän kehitytyö on ottanut kevään 2020 aikana aimo harppauksen eteenpäin. Virtsan puhdistuskokeet on aloitettu uuden yhteistyötahon kanssa, ja puhdistustehon todentaminen laboratoriotestein on suunniteltu yhdessä paikallisen vesilaboratorion kanssa. ”Tuloksia saadaan tämän kesän aikana. Odotukset ovat korkealla. Jos virtsa puhdistuu odotetulla tavalla, pääsemme toteuttaaan myös virtsan täyskierron käymäläkonteissamme”, toteaa Raini Kiukas. iTOA® konttikäymälän patenttihyväksyntä on myös loppusuoralla.