Biomikserit

Mikroterminen käsittely tehdään menetelmää varten kehitetyllä biomikserillä. Biomikseri on kotimainen laitteisto, jossa mikrobien olosuhteita, prosessin laatua ja lopputuotteen hygienisointia voidaan säätää ja valvoa. Laitteistoja toteutetaan eri kokoluokissa, jolloin laitteisto voidaan skaalata suoraan syntyvään jätemäärään. Kapasiteettia voidaan kasvattaa liittämällä useita laitteistoja linjastoksi. Käsittelyn etäseuranta kuuluu vakiona biomiksereihin.

Mallit

Käyttöönotto-opastus

Biomikserien ostoon sisältyy aina laitteiston käyttöönotto- ja ylläpito-opastus. Huolehdimme, että laitteen ostajalla on riittävä osaaminen orgaanisen jätteen käsittelyn aloittamiseen ja ylläpitoon.

Oheislaitteet

  • kuljettimet
  • tyhjennys
  • automaatio
  • etäseuranta
  • rakeistus
  • säkitys

Biomiksereiden ja käsittelylinjastojen Leasing

Mikroterminen orgaanisen jätteen käsittelylaitteisto, tai jätteenkäsittelyn kokonaispalvelu voidaan toteuttaa myös leasing- sopimuksella. Sopimuksen sisältö, vuokra-aika ja hinnoittelu rakennetaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin teemme käyttötarkoitukseesi parhaan palvelupaketin ja sopimuksen. Leasing sopimuksista vastaa DTS Oy:n toimitusjohtaja, Raini Kiukas, raini.kiukas@dtso.fi.

iTOA konttikäymälät

iTOA käymäläkontti on innovatiivinen, kokonaisvaltainen sanitaatioratkaisu, jossa on sekä käymäläosio, mutta myös käymäläjätteen käsittelylaitteistot samassa kokonaisuudessa. Syntyvät käymäläjätteet voidaan käsitellä puhtaaksi ja turvalliseksi maanparannusaineeksi reilussa vuorokaudessa. Kestävä ja helposti pystytettävä kontti pitää sisällään kaiken mitä sanitaatioon tarvitaan.

Käymäläkokonaisuus skaalautuu helposti jopa tuhansien ihmisten tarpeisiin. Suljettuna kokonaisuutena se vähentää suolistoperäisten sairauksien leviämistä tehokkaasti ja sillä on merkittävä vaikutus alueen yleiseen hygieniatasoon sekä viihtyvyyteen.

DTS Finland suunnittelee ja toteuttaa iTOA konttikäymälöitä yhdessä alihankkijoidensa kanssa. Konttikäymälä suunnitellaan olosuhteisiin sopivaksi ja siinä huomioidaan asiakkaan ja/tai kohteen erikoistarpeet. Käymäläosio voidaan rakentaa kulttuurin ja olosuhteiden mukaiseksi joko kyykky- tai istuinratkaisuilla. Konttikäymälät voidaan toteuttaa manuaalina säiliöversiona tai täysin automatisoituna kuljetinversiona, jolloin käymäläjätteet siirtyvät automaattisesti kuljettimia myöten suoraan käsittelyyn. Kaikissa ratkaisuissa on huomioitu kestävyys, helppohoitoisuus ja lopputuotteiden hyödynnettävyys.

iTOA mallit

Automaatti
Manuaali

HappyFields-tuotteet

Mansen Musta

Mansen Musta on kuivakäymäläjätteestä valmistettu aito kierrätyslannoite puutarhan yleislannoitukseen. Lannoitteessa on sopivassa suhteessa typpeä, fosforia ja kaliumia ja se soveltuu hyvin kaikkien kasvien kevätlannoitteeksi. HappyFields Humanure takaa rehevän kasvun ja buustaa myös maaperän mikrobitoimintaa. Rakeinen Humanure on helppo levittää ja annostella, eikä se aiheuta hajuhaittoja. Tuotteen laatu ja puhtaus on todennettu useiden laboratorioanalyysien avulla. Haastava raaka-aine on käsitelty hygieeniseksi maanparannusaineeksi, ja se edustaa lannoitteiden uutta aikakautta parhaimmillaan: pöntöstä peltoon – puhtaasti ja turvallisesti!

KESTO Kananlanta

Mikrotermisesti valmistettu kanarae on tasapainoinen täyslannoite. Se sisältää paljon orgaanista ainetta, joka ylläpitää maan kokonaisvaltaista kasvukuntoa ja tärkeiden pääravinteiden lisäksi siinä on myös hivenravinteita vahvistamassa kasvien kasvua ja kukoistusta. Tuote soveltuu yleislannoitteeksi kasvimaalle, perennoille, kesäkukille ja hyötykasveille – kaikille pihan kasveille. Rae on helppo annostella ja levittää, eikä se aiheuta hajuhaittoja.

KESTO kananlanta voidaan sekoittaa istutusvaiheessa kasvualustaan tasaisesti tai se voidaan levittää kasvualustan pintaan ja harata mullan sekaan. Kastelu edistää rakeen hajoamista, jolloin kasvit saavat ravinteet nopeammin käyttöönsä. KESTO kananlanta on parhaimmillaan, kun se sijoitetaan lannoitettavien kasvien läheisyyteen tehtyyn kuoppaan. Kuoppa täytetään rakeilla ja pinta peitetään mullalla. Kasvi kasvattaa juuria lannoiterakeita kohti ja saa sieltä tasaisesti ravinteita koko kasvukaudelle.

Koska rakeistamme tuotteemme ilman lisä- tai tukiaineita, tuotteet sisältävät tästä syystä jonkin verran myös jauhemaista kesto- kananlantaa. Jauhetta voi käyttää kuten raettakin.

Virtsankäsittelylaitteistot

?? laitteistot ovat edullinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu virtsan ja suoltonesteiden käsittelyyn. Menetelmä perustuu sähkösaostukseen ja elektrolyysiin. Tekniikan tärkeimmät vahvuudet ovat prosessin helppokäyttöisyys, korkea erotusteho ja alhaiset käyttökustannukset. ?? poistaa jätevesistä muun muassa tehokkaasti typen, fosforin ja kiintoaineen, mutta myös bakteereita, lääkeaineita ja hormoneja.

?? laitteistoa ja tekniikkaa hyödynnetään iTOA- konttikäymälöissämme. Virtsan käsittelystä syntyvä puhdas vesi ohjataan ???.Sakka käsitellään mikrotermisellä menetelmällä yhdessä kuivakäymälöistä syntyneen kuivajätteen kanssa. Lopputuotteena syntyy erittäin ravinnerikasta maanparannusainetta.

Toimitamme tilauksesta myös pelkkiä jätevedenpuhdistusyksiköitä.

Mallit