Biomikserit

Mikroterminen käsittely tehdään menetelmää varten kehitetyllä biomikserillä. Biomikseri on kotimainen laitteisto, jossa mikrobien olosuhteita, prosessin laatua ja lopputuotteen hygienisointia voidaan säätää ja valvoa. Laitteistoja toteutetaan eri kokoluokissa, jolloin laitteisto voidaan skaalata suoraan syntyvään jätemäärään. Kapasiteettia voidaan kasvattaa liittämällä useita laitteistoja linjastoksi. Käsittelyn etäseuranta kuuluu vakiona biomiksereihin.

Käyttöönotto-opastus

Biomikserien hankintaan sisältyy aina laitteiston käyttöönotto- ja ylläpito-opastus. Huolehdimme, että orgaanisen jätteen prosessointi saatetaan onnistuneesti alkuun ja laitteen käyttäjällä on osaaminen mikrotermisen käsittelyn ylläpitoon. 

Oheislaitteet

  • kuljettimet
  • tyhjennys
  • automaatio
  • etäseuranta
  • rakeistus
  • säkitys

Biomiksereiden ja käsittelylinjastojen Leasing

Mikroterminen orgaanisen jätteen käsittelylaitteisto, tai jätteenkäsittelyn kokonaispalvelu voidaan toteuttaa leasing- sopimuksella. Sopimuksen sisältö, vuokra-aika ja hinnoittelu rakennetaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin teemme käyttötarkoitukseesi parhaan palvelupaketin ja sopimuksen. 

HappyFields-tuotteet

Mansen Musta

Mansen Musta on kuivakäymäläjätteestä valmistettu aito kierrätyslannoite puutarhan yleislannoitukseen. Lannoitteessa on sopivassa suhteessa typpeä, fosforia ja kaliumia ja se soveltuu hyvin kaikkien kasvien kevätlannoitteeksi. HappyFields Humanure takaa rehevän kasvun ja buustaa myös maaperän mikrobitoimintaa. Rakeinen Humanure on helppo levittää ja annostella, eikä se aiheuta hajuhaittoja. Tuotteen laatu ja puhtaus on todennettu useiden laboratorioanalyysien avulla. Haastava raaka-aine on käsitelty hygieeniseksi maanparannusaineeksi, ja se edustaa lannoitteiden uutta aikakautta parhaimmillaan: pöntöstä peltoon – puhtaasti ja turvallisesti!

KESTO Kananlanta

Mikrotermisesti valmistettu kanarae on tasapainoinen täyslannoite. Se sisältää paljon orgaanista ainetta, joka ylläpitää maan kokonaisvaltaista kasvukuntoa ja tärkeiden pääravinteiden lisäksi siinä on myös hivenravinteita vahvistamassa kasvien kasvua ja kukoistusta. Tuote soveltuu yleislannoitteeksi kasvimaalle, perennoille, kesäkukille ja hyötykasveille – kaikille pihan kasveille. Rae on helppo annostella ja levittää, eikä se aiheuta hajuhaittoja.

KESTO kananlanta voidaan sekoittaa istutusvaiheessa kasvualustaan tasaisesti tai se voidaan levittää kasvualustan pintaan ja harata mullan sekaan. Kastelu edistää rakeen hajoamista, jolloin kasvit saavat ravinteet nopeammin käyttöönsä. KESTO kananlanta on parhaimmillaan, kun se sijoitetaan lannoitettavien kasvien läheisyyteen tehtyyn kuoppaan. Kuoppa täytetään rakeilla ja pinta peitetään mullalla. Kasvi kasvattaa juuria lannoiterakeita kohti ja saa sieltä tasaisesti ravinteita koko kasvukaudelle.

Koska rakeistamme tuotteemme ilman lisä- tai tukiaineita, tuotteet sisältävät tästä syystä jonkin verran myös jauhemaista kesto- kananlantaa. Jauhetta voi käyttää kuten raettakin.