Hyvää tulevaa kevättä

  • Artikkelin kategoria:Yleinen

Toivotamme hyvää tulevaa kevättä ja uutta kasvukautta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. DTS Finlandille on luvassa työntäyteinen kesä. Kotimainen laitteisto, biomikseri, siirtyy sarjatuotantoon kevään 2022 aikana. Myös yrityksen tutkimus- ja kehityspalveluun voidaan panostaa entistä enemmän laajemman laitekannan myötä.

DTS Finland voi selvittää orgaanisen jätteesi soveltuvuuden mikrotermiseen menetelmään, sekä lopputuotteen arvon esiselvityksen avulla. Kustannusten kattamiseen voidaan hyödyntää Business Finland Oy:n innovaatioseteliä (Innovaatioseteli – Business Finland). Se on tällä hetkellä saatavilla jopa ilman omarahoitusosuutta.

Toimintaamme pääsee tutustumaan Tampereen Hiedanrannassa, Tyyppaamossa.
Soita ja varaa esittelyaika (040 529 4547 / Pirjo). Tervetuloa!

Teollisuuden sivuvirtojen menot tuloiksi ja säästöiksi

Syntyykö tuotantoprosessisanne orgaanista jätettä, joka on ongelma?

Uudella, palkitulla mikrotermisellä menetelmällä on mahdollista käsitellä orgaaninen jäte vuorokaudessa ja jalostaa se esimerkiksi luomulannoitteeksi.

Mistä lähteä liikkeelle? Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä jätteen tai sivuvirran tarvittavat taustatiedot ja alustavasti menetelmämme soveltuvuus. Orgaanista jätettä tulee syntyä riittäviä määriä vuosittain, jotta lopputuotteesta saadaan liiketoimintaa. Lopputuote voidaan hyödyntää omassa toiminnassa tai siitä voidaan tehdä oma myyntituote. Esimerkiksi jätevedenpuhdistamon lietteestä lannoitetta.

Laitossuunnittelussa: Fifax Oy, Tampereen Sähkölaitos Oy, Gaiamare Oy/Uusikaupunki
Nimityksiä: Pirjo Niemelä on aloittanut kehitysjohtajana ja Erkka Keinänen projektipäällikkönä tämän vuoden alusta